ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 80 ΕΥΡΩ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 80 ΕΥΡΩ….

 

1.  Δύο κάμερες 
Θα έχεις τις ποιοτικές λήψεις που επιθυμείς, τόσο από την εμπρόσθια κάμερα των  όσο και με τη βασική κάμερα στο πίσω μέρος . Οι λήψεις σου θα μοιάζουν ακόμη πιο ζωντανές ενώ ταυτόχρονα με την εγγραφή βίντεο 1080p, θα καταγράφεις τις πιο όμορφες στιγμές σου  με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας.

2. Ισχυρές επιδόσεις για ομαλότερη εμπειρία

Οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές  θα σου δώσουν σταθερές και γρήγορες επιδόσεις για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μία ομαλότερη εμπειρία περιήγησης. Επίσης υποστηρίζουν την επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD, ώστε να μην σε περιορίζει τίποτα.

3. Μπαταρία

Η μπαταρία  είναι σε θέση να σου προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

4. Λεπτός σχεδιασμός και  μεγάλη οθόνη.

Smartphones που καταφέρνoυν να είναι ταυτόχρονα στιλάτα αλλά και άνετα στο κράτημα. Όμορφα σχεδιασμένα, διαθέτουν μεταλλικό περίβλημα ώστε να δείχνουν εντυπωσιακά.Ενω οι  οθόνες  θα σου χαρίζουν φωτεινά χρώματα και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας ώστε να απολαμβάνεις παιχνίδια αλλά και να επικοινωνείς με όλους, μέσα από ένα περιβάλλον Android.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 80 ΕΥΡΩ

 

1. Xiaomi Redmi 9A 32GB

2. Xiaomi Redmi A2 64GB

Συνολική βαθμολογία: ⭐⭐⭐⭐

Οθόνη (⭐⭐⭐⭐): Το Redmi A2 διαθέτει τυπικά μια οθόνη 5,99 ιντσών Full HD+ με καλή αναπαραγωγή χρωμάτων και ευκρίνεια. Παρέχει μια αξιοπρεπή οπτική εμπειρία για το εύρος τιμής της.

Επιδόσεις (⭐⭐⭐⭐): Με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 και 4 GB RAM, το Redmi A2 παρέχει σταθερή απόδοση κατάλληλη για multitasking, παιχνίδια και καθημερινή χρήση.

Κάμερα (⭐⭐⭐⭐): Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του Redmi A2 είναι η ρύθμιση της κάμεράς του. Συνήθως διαθέτει διαμόρφωση διπλής οπίσθιας κάμερας, με κύρια κάμερα 12MP και δευτερεύουσα κάμερα 20MP, προσφέροντας καλή ποιότητα φωτογραφιών και ευελιξία.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας (⭐⭐⭐⭐): Το τηλέφωνο έρχεται συνήθως με μια αξιοπρεπή χωρητικότητα μπαταρίας που παρέχει επαρκή ισχύ για να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα με μέτρια χρήση. Ωστόσο, η έντονη χρήση ενδέχεται να απαιτεί επαναφόρτιση στα μέσα της ημέρας.

Αποθήκευση (⭐⭐⭐⭐): Με 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης, το Redmi A2 προσφέρει άφθονο χώρο για εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα μέσα. Επιπλέον, ενδέχεται να διαθέτει επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο μέσω κάρτας microSD.

Σχεδιασμός και κατασκευή (⭐⭐⭐⭐): Το τηλέφωνο έχει συνήθως κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αν και ενδέχεται να μην διαθέτει υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας που συνήθως συναντώνται σε smartphones υψηλότερων προδιαγραφών.

Λογισμικό (⭐⭐⭐⭐): Το Redmi A2 τρέχει συνήθως με το MIUI της Xiaomi, παρέχοντας διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής.

Αξία για τα χρήματα (⭐⭐⭐⭐): Το Redmi A2 είναι γνωστό ότι προσφέρει μια καλή ισορροπία χαρακτηριστικών και επιδόσεων σε μια σχετικά προσιτή τιμή, καθιστώντας το ελκυστικό για τους χρήστες που αναζητούν ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας χωρίς υπερβολικές δαπάνες.

Συνολική βαθμολογία: ⭐⭐⭐⭐
Το Xiaomi Redmi A2 64GB είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, δυνατοτήτων κάμερας και προσιτής τιμής. Είναι μια κατάλληλη επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν ένα αξιόπιστο smartphone με αξιοπρεπείς προδιαγραφές χωρίς να εισέλθουν στην κατηγορία τιμών premium.

 

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Nokia 8000 4G

 

Nokia 8000SS
OSOS KaiOS
Ανάλυση Οθόνης 240x320
Βασική Κάμερα 2 MP
Χωρητικότητα 4 GB
RAM 512 MB

 

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Smartphone Alcatel 1B

 

Alcatel 1B20401981 ALCATEL1BDual4G16GBSmartphone medium 0
OS Android 10 (Go edition
Τύπος οθόνης TFT IPS
Μνήμη RAM 2 GB
Ενσωματωμένη μνήμη 16 GB

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Nokia 3310

 

Nokia 3310xsetou6
Διάρκεια Ομιλίας Διάρκεια Ομιλίας 22 hrs
Μπαταρία 1200 mAh
Συνδεσιμότητα Micro USB, 3.5mm Jack

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Nokia 105 4G Dual

 

Nokia 105 4G Dual1626974704668 1
Οθόνη 1.8” QQVGA
Πρόσθετα χαρακτηριστικά FM radio (wired & wireless dual mode), 3-in-1 speaker
Μπαταρία 1020 mAh
Χρόνος ομιλίας έως 16 ώρες

 

διαβάστε το πλήρες άρθρο για το Nokia 105

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

Τα κινητά είναι ενεργόβορα  και μια μπαταρία πάνω από 3000 mAh θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας .

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!